ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dilluns
03.08.2015
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Casal d'estiu de Ninis
Lloc
Llar d'infants Ninis
Durada
Del 03 al 28 d'agost de 2015

Cartell casal ninis 2015A NINIS us proposem un Casal d’Estiu molt especial, on cuidem fins al més petit detall per tal d’oferir una programació adequada per a cada edat i on viurem experiències úniques mitjançant diferents activitats lúdiques. L’objectiu del Casal, és que ho passem d’allò més bé i que els nens i nenes aprenguin moltes coses mitjançant noves i originals històries i jocs.
El Casal està adreçat a nens i nenes d’entre 4 mesos (P0) i 5 anys (P4) d’edat, està obert a tots els nens i nenes de Ninis i d’altres llars d’infants i escoles.

Cada setmana treballarem temàtiques diferents, de manera que els vostres fills/es poden unir-se a l’aventura tantes setmanes com vulguin. Amb un centre d’interès, com a fil conductor, gaudirem de la calor i de l’estiu com a mai, jugarem, compartirem, riurem i aprendrem. La temàtica de totes les activitats gira entorn a un conte, a partir d’aquí coneixerem cançons, jocs i nous personatges. La seva intencionalitat és la d’engrescar i divertir, alhora que, d’una manera lúdica es tracten temes de transcendència, valors i nous coneixements.

^