ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Una vintena d'entitats participen a la primera trobada del Consell Municipal de Medi Ambient
PUBLICAT Divendres, 14.01.2005
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Una vintena d'entitats i associacions locals van assistir ahir dijous a la convocatòria de l'Àrea de Medi Ambient per començar a treballar en la creació del Consell Municipal d'aquest àmbit a Canet.

La regidora Sílvia Tamayo i el tècnic municipal de Medi Ambient, Eduard Moreno, van explicar-los els objectius de la Regidoria i la previsió per aquest 2005.

Els representants de les entitats, de les quals destaquem  centres docents i associacions de mares i pares, associacions de veïns i de comerciants, partits polítics i entitats vinculades amb el medi ambient, van coindicir en la importància del Consell Municipal com a òrgan consultiu i de participació ciutanada.

Ara ja es començarà a treballar. En el termini d'un mes, les entitats rebran un esborrany dels estatuts i abans de dos mesos hi haurà una nova trobada abans de constituir definitivament el Consell Municipal de Medi Ambient.

Abans de crear comissions sectorials se seguirà amb la informació i la participació conjunta de totes les entitats.  Ara per ara només se'n reunirà una, que serà la comissió sectorial de residus, ja que aquest és un dels temes prioritaris de l'Ajuntament. Recordem que és previst que a la primavera comencem amb la recollida selectiva porta a porta i, per tant, s'ha de posar fil a l'agulla des d'avui mateix.


Informació publicada el divendres 14 de gener de 2004

^