ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Guillem Mas llueix nova planta
S'inaugura la sisena planta de la Residència geriàtrica
PUBLICAT Dimarts, 17.03.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Diumenge passat vam inaugurar la sisena planta de la Residència geriàtrica Guillem Mas. Va ser un matí festiu que va comptar amb la presència dels avis i els familiars dels residents, que van omplir tots els espais de la planta, ja que l'acte es va fer allà mateix. Els membres del Patronat van presidir la inauguració i l'alcalde Jesús Marín i la regidora de Benestar Social, Cati Forcano, van ser els encarregats de la tallada simbòlica de cinta, davant la resta de membres del Patronat, de regidors i regidores de l'Ajuntament i de tot l'equip directiu i tècnic de la residència.

Inauguració 6a planta de la residència Guillem Mas - març 2015  Inauguració 6a planta de la residència Guillem Mas - març 2015  Inauguració 6a planta de la residència Guillem Mas - març 2015

La construcció de la sisena planta neix de la necessitat que hi ha d'espais per a la residència de gent gran a la nostra vila. Les obres es van desenvolupar durant el segon semestre de l'any 2014 i les ha fetes l'empresa local Espais Constructius SCP. L'Hospital residència, avui només Residència, Guillem Mas, compta avui amb 76 avis residents, 20 avis que ocupen espai de centre de dia i 2 avis més en règim de descans familiar. Amb l'ampliació de la sisena planta s'aconseguiran 17 places més de residència i 2 més de descans familiar. De moment, les habitacions, que són individuals o amb dos llits, encara no estan ocupades, ja que s'està a l'espera de rebre els darrers permisos d'obertura i ocupació. La Residència Guillem Mas està situada en un espai privilegiat. Les vistes a la platja de Canet són espectaculars. El sol i la claror que hi entra s'afegeixen al caliu que es respira en cada racó de les sales, espais comuns i a les estances privades del centre.

Actualment, a la Guillem Mas hi treballen 47 persones. Amb l'ampliació de la sisena planta es contractarà més personal, per atendre els nous avis residents que l'ocuparan.

Inauguració 6a planta de la residència Guillem Mas - març 2015  Inauguració 6a planta de la residència Guillem Mas - març 2015 inauguració 6a planta Residència Guillem Mas

Aquí us deixem un reportatge en imatges de la jornada:

^