ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local presenta la memòria d'activitats i serveis 2014
PUBLICAT Divendres, 27.02.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Logo Policia LocalDurant el mes de febrer de 2015, la prefectura de Policia Local ha elaborat la Memòria d’activitat i serveis policials de l'any 2014. Com cada any, es tracta d'un detall exhaustiu de totes les accions de gestió i planificació, de policia administrativa, assistencial, seguretat ciutadana i de proximitat que s'han fet des de la Policia Local de Canet de Mar.

Més de 40 pàgines de xifres, que reflecteixen la feina feta durant l'any 2014 pels agents, caporals, sergent i pel personal administratiu que els ha donat suport sota la direcció de l’inspector en cap.

S'han atès més de 12.000 trucades telefòniques de les quals només 3.978 han estat per activar un servei pròpiament policial. Els efectius del cos han efectuat més de 2.500 denúncies per incompliments a les ordenances municipals i altres reglaments i legislació vigent, essent les més nombroses les infraccions relacionades amb estacionaments incorrectes tot i haver baixat un 39% respecte l’any 2013. El servei de grua ha efectuat 299 serveis retirant per infracció 149 vehicles i traslladant per dificultar actes i actuacions a via pública 150. A més 33 vehicles abandonats han estat retirats de la via pública i s’han efectuat 125 actuacions de millora de la senyalització vial.

Entre les campanyes de prevenció, seguretat i civisme destaquen les de control de conducció sota els efectes de drogues i alcohol amb un total de 217 proves d’alcoholèmia amb 39 d’elles positives, control de l’ús dels elements de seguretat i sistemes de retenció infantil, control dels grafits amb 6 denúncies, i les campanyes permanents de vigilància dels propietaris de gos que incompleixen l’ordenança de tinença d’animals amb un total de 52 denúncies i vigilància de l’incivisme amb un total de 96 denúncies el passat any 2014.

La intervenció policial també ha estat bàsica en els accidents de trànsit. Aquest 2014 a Canet n'hi ha hagut 48 de destacats incloent també les petites col•lisions. 18 persones han resultat víctimes d’accident de trànsit, 15 de lleus i 3 de greus.

Pel que fa a la recepció de denúncies en l’oficina d’atenció al ciutadà de la comissaria de la policia local al 2014 se n'han comptabilitzat 361. La preparació i la formació continua dels efectius de la plantilla és indispensable per prestar un millor servei. Així, al 2014 s'han destinat més de 800 hores a la formació d’actualització i especialització del personal del cos de la Policia Local.

El cos de la policia local ha estat present en tots aquells esdeveniments del poble de caràcter esportiu, cultural, tradicional, cívic, lúdic i festiu, per garantir en tot moment la seguretat i mobilitat i bon desenvolupament dels mateixos.

El servei de premsa de l'Ajuntament ha difós 20 notícies relacionades amb la Policia Local al 2014.

Podeu trobar totes les xifres de la feina duta a terme per la Policia Local de Canet de Mar a la Memòria que s'acaba de publicar.

Memòria policia local - 2014

Memòria policia local - 2014

Fitxer: memoria_policia_2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 48
Mida: 6.85 MB

^