ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou acord per què puguem accedir al servei de guàrdia de les farmàcies
PUBLICAT Dijous, 30.12.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L´Ajuntament i les farmàcies arriben a un nou acord per facilitar l´accés de la població al servei d´urgències farmacèutiques

Les farmàcies de Canet i les d´Arenys de Mar han mantingut converses i han arribat a una entesa satisfactòria per a tots els usuaris i les usuàries d´aquest servei.

A partir d´aquest 1 de gener de 2005 hi haurà sempre, és a dir, les 24 hores del dia i cada dia de l´any, una farmàcia que atendrà els ciutadans i les ciutadanes, amb servei de GUÀRDIA PRESENCIAL.

Això vol dir que no caldrà cap trucada prèvia, ni tampoc cap recepta, ja que es dispensaran productes amb prescripció mèdica o sense.

Com estarà distribuït el servei de guàrdia presencial:

Les farmàcies estan elaborant un calendari per a tot l´any perquè hi hagi durant mig mes una farmàcia de guàrdia a Canet i durant l´altra meitat del mes, una farmàcia de guàrdia a Arenys de Mar.

Quin horari farà la farmàcia de guàrdia:

Tancarà a les 22.00 hores en l´horari comercial (portes obertes) i després dispensarà els productes a través de la finestreta, però havent-hi sempre algú a la farmàcia.

Farmàcies de guàrdia per Cap d´Any:

Divendres 31 de desembre de 2004
(i durant tota la nit de Cap d´Any):
Farmàcia Jordi Costa Mas
Rambla Pare Fita, 109

Arenys de Mar
Tel. 93 792 40 54

Dissabte 1 de gener de 2005
(a partir de les 9.30 hores):
Farmàcia E. Martínez Álvarez
Carrer Ample, 34

Canet de Mar
Tel. 93 794 00 45

NOTA:
Els dies que la farmàcia de 24 hores de guàrdia sigui a Arenys, hi haurà una farmàcia a Canet que allargarà l´horari comercial de les 20.00 h a les 22.00 h si és dia laborable, de dilluns a dissabte i de 9.30 h a 13.00 h, si és diumenge o festiu.

Quan la farmàcia de guàrdia de 24 hores estigui a Canet, serà la mateixa que allargarà aquest horari comercial i després continuarà en servei de guàrdia.


Informació publicada el dimecres 29 de desembre de 2004

^