ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Policia Local i Mossos munten un dispositiu per prevenir el vandalisme del dia dels innocents
PUBLICAT Dimecres, 22.12.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Amb motiu de la diada dels Sants Innocents, la

Policia Local

i els Mossos d'Esquadra han preparat un dispositiu conjunt de vigilància pels propers 27 i 28 de desembre, per a la prevenció de possibles actes vandàlics.

Dins el marc de col.laboració, els dos cossos policials vetllaran per la seguretat de les persones i els béns materials i no toleraran cap acte incívic que es faci individualment o en grup.

En aquest sentit, hi haurà agents patrullant per Canet tant uniformats com de paisà i, tal i com preveu l'article 19 de la Llei 1/92 de Protecció de la Seguretat Ciutadana, la Policia podrà limitar o restringir pel temps imprescindible, la circulació o la permanència a les vies o els llocs públics en supòsits d'alteració de l'ordre públic, la seguretat ciutadana o la pacífica convivència, quan fos necessari per al seu restabliment.  De la mateixa manera que poden ocupar preventivament qualsevol efecte o instrument susceptible de ser utilitzat per accions il.legals, donant-li la destinació que legalment procedeixi.

Tanmateix, els agents posaran en coneixement dels jutjats competents o de la Direcció General de Seguretat Ciutadana, qualsevol comportament il.legal que observin i que estigui emparat en la legislació vigent.

Informació publicada el dijous 23 de desembre de 2004

^