ES|EN|FR
TelŔfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NotÝcies
Talls de trÓnsit per la 7a Fira Mercat Modernista
PUBLICAT Dimarts, 09.09.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nic

Amb motiu de la celebració i el muntatge de la 7a. edició de la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar que tindrà lloc els propers dies 12 (tarda), 13 i 14 de setembre  i per garantir el bon funcionament d’aquest esdeveniment, els diferents accessos al centre urbà, excepte a l'aparcament públic de la riera Gavarra, hauran de romandre tancats.

Concretament, els carrers afectats són:

Ample, Castanyer, Font, Saüc, Santíssima Trinitat, Alba, Abell, Gram, Eusebi Golart, Església, riera Sant Domènec, riera Buscarons, riera Gavarra (fins al carrer Tarragona), i les places Macià i Església.

Horaris del tancament d'aquestes vies:

Divendres 12, de 14.00 a  22.00 hores

Dissabte 13, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 23.00 hores

Diumenge 14, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 22.00 hores

Els veïns que tinguin vehicles podran accedir als garatges particulars durant el migdia (14.00 a 16.00 hores) i  a la nit, a partir de les 23.00 hores. Si al dia següent preveuen utilitzar els vehicles, els demanem que els treguin abans de les 9.30 hores del matí.

Davant de qualsevol situació d’emergència, podeu contactar amb la Policia Local, al número de telèfon 93 794 00 88.

Durant aquests dies es podran aparcar els vehicles, nit i dia, als aparcaments de La Carbonella i al solar Diagonal a la Nacional-II (davant la Comissaria de la Policia Local), espais que s’han habilitat com a aparcaments públics gratuïts de la Fira.

A primera hora del divendres començaran els treballs i els preparatius de les carpes, escenaris i altres estructures, fet pel qual la circulació en aquestes zones pot veure's afectada en menor o major mesura.

L’organització d’un esdeveniment d’aquestes dimensions ha de comptar amb la col·laboració de la població pels canvis i les molèsties puntuals que sorgeixen. Es per tot això que des de l’Ajuntament volem agrair per endavant  la vostra comprensió i col·laboració, i demanem disculpes pels inconvenients que aquestes situacions puguin ocasionar-vos.

Programa de la Fira

^