ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Guia de recursos de les biblioteques es presenta en un entorn gastronòmic
PUBLICAT Dijous, 12.06.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell Guia de recursos bibliotecaDilluns que ve tindrà lloc la presentació de la Guia de Recursos de les biblioteques del Maresme 2014. En aquesta ocasió, la temàtica triada és la cuina del Maresme. Per aquest motiu, per fer-ne la presentació a Canet, s'ha escollit un entorn gastronòmic. Dilluns 16 a les 9 del vespre i al restaurant La Font, es presentarà el plat local que surt a la Guia: cargols guisats amb tallarines de sépia i escamarlans.

L'acte s'ha preparat amb una elegant combinació de lletres, paraules i gastronomia. Així el programa-menú és el següent:

Aperitiu: Tastet de La Guia, marinat per la Biblioteca.
Primer: Experimentació del Plat de Canet, elaborat pel Restaurant La Font.
Segon: Cruixent de paraules sofisticades, de la Tana Collados, directora del “Cuines” i més... de TV3.
Postres: Tocs d’humor caramel·litzats, amb l’actor versàtil Pep Plaza.
Tot regat amb una copa de vi Caves Nadal.

Es repartiran exemplars de la Guia entre els assistents.

^