ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Uns tallers educatius ajudaran els joves a conèixer els riscos de consumir drogues
PUBLICAT Dilluns, 08.11.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Escola Taller Els Aromers organitza uns tallers educatius que tenen com a finalitat promoure entre els joves actituds de responsabilitat davant el consum de drogues.

Aquests tallers estan patrocinats per les regidories de Sanitat, Joventut i Educació de l´Ajuntament de Canet i van dirigits als alumnes de l'Escola Taller i als dels dos centres que imparteixen ESO i batxillerat a Canet, que són l´Institut Lluís Domènech i Montaner i el Col.legi Yglesias.

A partir del 13 de desembre es faran aquests tallers, que se centraran sobretot en l´actitud dels joves davant les drogues. Se´ls orientarà perquè puguin prendre la decisió correcta i actuïn amb responsabilitat personal. El projecte de l´Escola Taller s´ha encarregat a l´associació Benestar i desenvolupament, Energy Control.

Després de l´apropament als nois i noies, es farà una xerrada adreçada a pares, mares i educadors.

“Parlem dels nostres joves ... parlem dels nostres fills. Els joves i l´aventura de la nit: què hem de saber els pares de la nit, la festa i el consum de drogues i alcohol”

Aquest és el títol de la xerrada a càrrec de Josep Rovira (coordinador d´Energy Control) que es farà el dia 16 de desembre a les 8 del vespre a la Sala d´Actes de l´Escola de Teixits de Punt


Informació publicada el dilluns 8 de novembre de 2004

^