ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La consellera d'Educació visita Canet i juga amb els infants del Palauet
PUBLICAT Divendres, 29.10.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Honorable Senyora Marta Cid, consellera d'Educació de la Generalitat de Catalunya, ha passat el matí de divendres a Canet. Després de l'arribada a l'Ajuntament, on l'esperaven l'alcalde Joaquim Mas, la regidora d'Educació Sílvia Tamayo, i els tinents d'alcalde Ibis Puig, Òscar Figuerola i Rafel Dulsat ha visitat els terrenys de la futura segona escola pública del municipi.

La consellera ha promès rapidesa en la gestió administrativa de tot el procés per a la realització de la nova escola i s'ha mostrat molt satisfeta amb els terrenys escollits, sobretot per l'amplitud de l'espai.

Visita consellera d'Educació al PalauetLa comitiva ha visitat també la llar d'infants municipal. L'equip directiu i docent del centre ha acompanyat la consellera en un recorregut per tota l'escola. N'ha destacat la grandària de les aules i dels espais comuns, la llum natural i l'espai exterior, amb els patis i la zona arbrada. Això fa que els nostres infants trobin al Palauet un espai privilegiat. La consellera ha aprofitat la visita per establir contacte amb els menuts. S'ha assegut amb ells i hi ha establert conversa que, en una dia com avui, s'ha centrat en castanyes i panellets.

Visita consellera d'Educació al Palauet

Una reunió interna amb els responsables del Palauet i els representants de l'Ajuntament ha servit per tenir un canvi d'impressions directament amb la consellera.

Visita consellera d'Educació al CEIP MisericòrdiaL'última visita a Canet s'ha fet a l'Escola Misericòrdia. Allà esperaven la consellera l'equip directiu i els mestres del centre i representants dels centres educatius d'Arenys de Mar i de Munt i de Caldes d'Estrac. La consellera ha vist les instal.lacions del CEIP Misericòrdia i ha constatat que aquest ha quedat petit i que cal accelerar la construcció de la segona escola pública. Una pancarta de colors, reclamant aquesta segona escola, ha onejat avui a l'entrada del centre.

La visita al CEIP s'ha aprofitat també per celebrar una trobada de la Conselleria amb representants dels centres educatius de la nostra zona. Al CEIP Misericòrdia, Marta Cid s'ha acomiadat de l'alcalde Joaquim Mas i de la resta de regidors del consistori.

Després de Canet, la consellera visita l'Institut d'Arenys de Mar i dos centres més de Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Informació publicada el divendres 29 d'octubre de 2004

^