ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Divendres
20.06.2014
19:00h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Presentació de la novel·la Defensors de la terra amb els autors, Ramon Gasch i Andreu González
Acte de commemoració del Tricentenari 1714-2014
Lloc
Biblioteca
Organitza
Plataforma per la Llengua Canet de Mar - l'ONG del català
Preu
Gratuït
Tipus d'acte
Literatura

Cartell presentació del llibre Defensors de la terra

Dos germans enfrontats en plena revolta de la Sal

Recuperant els personatges de Bon cop de falç!, els autors ens expliquen com la lluita dels catalans continua quan els pagesos del comtat del Roselló s´aixequen contra l´ocupació francesa de la Catalunya Nord. Quan en Joan Martí confessa al seu fill Miquel la veritable identitat del seu pare, aquest marxa cap al nord per intentar trobar-lo i es veu immers en la revolta dels angelets de la terra. Mentrestant, el seu germà Jaume va a Barcelona i s´integra en la noblesa per mitjà d´una jove que li roba el cor. Dos germans enfrontats per la seva ideologia, que marcarà les seves vides per sempre.

Vegeu-ne un clip a continuació: http://youtu.be/GLJkQ9rEGDw

Ramon Gasch Pou (Santa Maria de Palautordera, 1950) és escriptor i enginyer tècnic elèctric. Ha publicat tres manuals tècnics i un llibre de vivències dins la seva professió. A més d´un recull de contes, és autor de les novel·les D´un temps sense esperança (2004) i Núvol negre (2008). Com a membre fundador del GEM (Grup d´Escriptors del Montseny) ha participat en la publicació del llibre Relats del Montseny (2013). En col·laboració amb Andreu González Castro, va escriure Bon cop de falç!, que va ser guardonada amb el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica.

Andreu González Castro (l´Hospitalet de Llobregat, 1974) és poeta i narrador. La seva obra poètica comprèn cinc reculls de versos i ha publicat diversos llibres de tema blaugrana: 100 motius per ser del Barça (2010), 100 moments estel·lars del Barça (2011) i 365 acudits per a culers (2013). També ha publicat el volum de contes Safata d´entrada (2009) i és coautor dels assajos La pasión por la palabra (2009) i DO Martorell (2013). Col·labora en mitjans com El ciervo, El Matí Digital i la ràdio La Xarxa. Escrita amb Ramón Gasch Pou, Bon cop de falç! va ser el seu debut novel·lístic, amb gran acollida per part dels lectors.

^