ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Fot-li Castanya i la Casa museu visiten les masies de Canet
PUBLICAT Dimarts, 25.03.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El diumenge 16 de març, Fot-li Castanya! i la Casa museu Lluís Domènech i Montaner van organitzar una sortida per descobrir les masies històriques que envolten Canet de Mar.

La d'aquest diumenge va ser la primera de les quatre passejades que es programaran per descobrir aquestes edificacions tan característiques. Les que es van poder veure van ser: la masia Rocosa, can Donadeu, can Manen, villa Soledad, ca l'Alero, can Biscarri, l'Horta de les flors i Vil·la Flora.

La sortida va durar unes quatre hores. Hi van assistir una cinquantena de persones,  guiades per un soci de l'entitat Fot-li Castanya i per un guia de la Casa museu.

Fot-li Castanya! organitza mensualment, des de fa anys, una passejada per donar a conèixer l'entorn del municipi i les zones properes. Són recorreguts adaptats a tots els col·lectius, hi van des de nens petits fins a persones de la tercera edat. Es tracta d'una forma amena i entretinguda de ser conscients del nostre entorn proper. Passegen pels rials i observen el paisatge i la vegetació que va canviant segons les estacions.

Sortida masies Fot-li Castanya! - març 2014  Sortida masies Fot-li Castanya! - març 2014  Sortida masies Fot-li Castanya! - març 2014  Sortida masies Fot-li Castanya! - març 2014

^