ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Volta Ciclista a Catalunya passa per Canet
Dilluns 24 de març
PUBLICAT Dijous, 20.03.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Logotip Volta Ciclista a CatalunyaLa 94a Volta Ciclista a Catalunya se celebra entre els dies 24 i 30 de març. El primer dia, el dilluns 24, la prova començarà i acabarà a la població veïna de Calella. Aquest any, s'ha modificat el recorregut respecte l'any passat i la Volta passarà per Canet.

En principi, pel que hem pogut veure a la informació facilitada pel Servei Català de Trànsit, Canet de Mar forma part de l'inici de la cursa, després de sortir de Calella i passar per Sant Pol i només s'hi passa en una ocasió. La sortida prevista és a les 12.45 hores.

La de dilluns és la primera etapa i recorrerà 169, 7 km. La Volta Ciclista a Catalunya és una cursa inclosa en la màxima categoria ciclista mundial, el World Tour, i comporta un moviment d'uns 200 corredors, 70 cotxes i 60 motos acompanyats per un dispositiu de 46 motos i 3 cotxes dels Mossos d'Esquadra. Es calcula que entre el pas del primer motorista i el final de la cursa és de 15 a 25 minuts.

Vegeu el recorregut d'aquesta primera etapa:

1a etapa Volta a Catalunya

1a etapa Volta a Catalunya

Fitxer: 1_etapa_2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.31 MB

Afectacions línia de bus:

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha publicat informació sobre les afectacions de la línia de bus que també passa per Canet. Us hi enllacem perquè n'estigueu assabentats:

Afectacions línia de bus amb motiu de la Volta

^