ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local presenta la memòria d'activitat i serveis 2013
PUBLICAT Dilluns, 03.03.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La Policia elabora anualment la Memòria d'activitat i serveis. Publiquem ara la d'aquest 2013, en un document fet pels membres del cos de la Policia Local on es detallen totes les actuacions de policia administrativa, assistencial, seguretat ciutadana i policia de proximitat, essent aquesta darrera un actiu molt important que es vol potenciar durant aquest 2014 que acabem de començar. La memòria del 2013 es presenta en un nou format, ja que compara l'activitat del 2012 amb la del 2013.

Durant el mes de febrer de 2014, la prefectura de Policia Local ha elaborat la Memòria d’activitat i serveis policials de l'any 2013. Com cada any, es tracta d'un detall exhaustiu de totes les accions de gestió i planificació, de policia administrativa, assistencial, seguretat ciutadana i de proximitat que s'han fet des de la Policia Local de Canet de Mar.

Més de 40 pàgines de xifres, que reflecteixen la feina feta durant l'any 2013 pels agents, caporals, sergent i pel personal administratiu que els ha donat suport sota la direcció de l’inspector en cap que es va incorporar al cos al març de 2013, encara no fa un any.

S'han atès més de 11.000 trucades telefòniques de les quals només 3.420 han estat per activar un servei pròpiament policial. Els efectius del cos han efectuat més de 3.000 denúncies per incompliment de les ordenances municipals i altres reglaments i legislació vigent, essent les més nombroses les infraccions relacionades amb estacionaments incorrectes. El servei de grua ha efectuat 275 serveis retirant per infracció 155 vehicles. A més 52 vehicles abandonats han estat retirats de la via pública.

Entre les campanyes de prevenció i civisme destaquen les de control de conducció sota els efectes de drogues i alcohol amb un total de 499 proves d’alcoholèmia i 36 de drogotest, control de l’ús dels elements de seguretat i sistemes de retenció infantil, control dels grafits, i la campanya permanent de vigilància dels propietaris de gos que no recullen els excrements de la seva mascota amb un total de 10 denúncies el passat any 2013.

La intervenció policial també ha estat bàsica en els accidents de trànsit. Aquest 2013 a Canet n'hi ha hagut 47 de destacats, ja que no s'han tingut en compte les petites col·lisions. 26 persones han resultat víctimes d’accident de trànsit, 23 de lleus i 3 de greus.

Pel que fa a la recepció de denúncies al 2013 se n'han comptabilitzat 354. La preparació i la formació continua dels agents i caporals és indispensable per prestar correctament el servei. Així, al 2013 s'han destinat més de 900 hores a la formació d’actualització i especialització del personal del cos de la Policia Local.

El cos de la policia local ha estat present en tots aquells esdeveniments del poble de caràcter esportiu, cultural, tradicional, cívic, lúdic i festiu, per garantir en tot moment la seguretat i mobilitat i bon desenvolupament dels mateixos.

El servei de premsa de l'Ajuntament ha difós 27 notícies relacionades amb la Policia Local, a banda de publicar al web de l'Ajuntament els consells de seguretat que ens arriben des de les administracions supramunicipals i que estan vinculades també amb la seguretat ciutadana, la protecció civil i el civisme.

Podeu trobar totes les xifres de la feina duta a terme per la Policia Local de Canet de Mar a la Memòria que s'acaba de publicar.

Memòria Policia Local 2013

Memòria Policia Local 2013

Fitxer: MEMORIA_ACTIVITAT_I_SERVEIS_2013_PDF.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 45
Mida: 5.65 MB

^