ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Medi Ambient ja disposa de saques d'esporga per a les restes vegetals
PUBLICAT Dijous, 16.01.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Qui ho desitgi ja pot passar per l'Ajuntament a recollir saques d'esporga. Les trobareu a l'Àrea de Medi Ambient i tenen un cost de 2,52 euros cadascuna. Les saques són per aquells habitatges amb jardí o pati, perquè puguin dipositar les restes vegetals al carrer. Els dies que es recullen les saques són els mateixos que la matèria orgànica, és a dir, dimarts, dijous, dissabte i diumenge.

Restes vegetals de mida petita

Les saques són per dipositar-hi restes vegetals de mida petita, és a dir, gespa, branques petites, fulles i males herbes. La saca s'ha de deixar davant la porta de casa. Els operaris la buidaran i us la tornaran a deixar al mateix lloc. No hi llenceu restes de menjar i no espereu que la saca sigui plena per llençar-ho. Penseu que la recollida és manual. Com a màxim es poden treure dues saques per dia de recollida.

Els troncs i les branques mitjanes i grans NO s'hi poden llençar.  Ho heu de portar directament a la Deixalleria.

Què en fem de les restes?

L'esporga recollida al carrer es porta, conjuntament amb les restes de menjar, a la planta de compostatge ECOPARC, a Montcada i Reixac. L'esporga recollida a la Deixalleria es porta a la planta de compostatge de Cabrils (Suari).

fulles

Cartell esporga

^