ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Càrrecs electes i treballadors surten al carrer com a mesura de protesta contra la Llei de Reforma Local
PUBLICAT Dijous, 12.12.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Concentració de rebuig a la Llei de reforma localAquest migdia, responent a una convocatòria conjunta dels sindicats majoritàris i de les entitats municipalistes, càrrecs electes i treballadors de l'Ajuntament han sortit al carrer per escenificar plegats, el rebuig al projecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local.

Entre els càrrecs electes, l'alcalde Jesús Marín i els regidors Laureà Gregori, Àngel López, Pere Xirau i Jordi Planet. Pel que fa als treballadors, eren majoritàriament els treballadors de les oficines de l'edifici del carrer Ample i àrees de Vil·la Flora. Es tractava de fer públic el rebuig a un projecte de Llei que és a punt d'aprovar-se a Madrid i que suposarà, segons els representants de l'administració local, un profund canvi competencial i estructural en la dimensió de les administracions locals, ja que suprimeix serveis públics de proximitat que són necessaris i essencials per a la ciutadania. Com es diu al manifest conjunt de l'Associació de Municipis, de la Federació de Municipis, de Comissions Obreres i de l'Unió General de Treballadors, aquest Projecte de Llei nega als municipis l'autonomia política i la suficiència financera irrenunciables per a un municipalisme de qualitat i democràtic. El municipi és l'estrucutra bàsica de l'organització territorial, és la més propera als ciutadans i per tant, la que copsa de primera mà quines són les seves necessitats.

Uns serveis públics de proximitat i de qualitat, prestats per uns treballadors públics que demostrin la seva dedicació i vàlua professional, és el que reclamaven avui els treballadors, els alcaldes i els regidors concentrats davant els ajuntaments catalans. Ho hem fet a Canet de Mar, però també a molts altres municipis, com ara Mataró, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Sant Pol de Mar o El Masnou. 

Manifest contra la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local

Manifest contra la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local

Fitxer: Manifest_LRSAL_ACM_FMC_UGT_CCOO.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 191.43 kB

^