ES|EN|FR
TelŔfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NotÝcies
La Fira Mercat Modernista arriba als 25.000 visitants
PUBLICAT Dilluns, 30.09.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nic

Els organitzadors de la Fira Mercat Modernista, Unió de Botiguers i l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, han dut a terme la reunió de valoració de l'esdeveniment. Han comptat amb una representació d'entitats, col·lectius i voluntaris, a banda d'altres àrees de l'Ajuntament, per posar plegats sobre la taula dades, xifres, opinions i recomanacions de cara a l'any que ve.

Parades Fira Modernista 2013  Parades Fira Modernista 2013

Els resultats de Fira compensen el gran esforç d'organització i coordinació que suposa un esdeveniment d'aquestes característiques. S'han fet enquestes de valoració als més de cent artesans i comerciants amb parades al carrer i majoritàriament han valorat amb un 4 sobre un màxim de 5, l'opinió general de la Fira. I a l'organització li han donat un 5, la nota màxima. L'opinió copsada pels organitzadors és que s'ha vist molta més gent al carrer però sense les aglomeracions d'altres anys. Això és degut a l'ampliació d'espais de la Fira. El fet que s'allargui per la riera Buscarons, hi hagi activitat a la plaça de la Papallona i s'arribi fins a la Plaça Mercat, descongestiona la zona centre i es pot passejar amb molta més comoditat.

6a Fira Mercat ModernistaLes diferents rutes i visites guiades han fregat en total els 2.000 participants, essent, les més concorregudes les rutes amb el carrilet, tant el que portava fins al Castell, com el carrilet de la Unió de Botiguers que acostava els visitants fins a Vil·la Flora.

Totes aquestes dades i xifres, afegides a l'aportació dels restauradors, personal de la Casa museu i oficina d'informació, ens permet xifrar el nombre de visitants a la Fira Mercat Modernista en 25.000 persones.

Vegeu el document que resumeix part d'aquestes dades en aquest document:

Informe valoració rutes i artesans

Informe valoració rutes i artesans

Fitxer: informe_fira_2013.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 6
Mida: 432.79 kB

Com cada any, l'Ajuntament vol saber què en pensen els visitants. Per aquest motiu hem elaborat una enquesta que ens agradaria molt que omplíssiu. Enquesta 6a Fira Modernista.

I també com ja és habitual, hem elaborat un àlbum d'imatges. Us convidem a entrar-hi. Tot això mentre esperem els vídeos de la Fira, que hem elaborat des de Comunicació i que també publicarem quan estiguin editats.

^