ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament delimita l'espai d'ocupació de les terrasses a la via pública
PUBLICAT Dimarts, 23.07.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

marques a les terrassesResponsables de Serveis Tècnics i de la Policia Local han estat duent a terme aquest inici d'estiu, tasques de marcatge de l'espai d'ocupació de la via pública que fan les terrasses de bars i restaurants de Canet.

A la via pública hem de conviure-hi tots, per la qual cosa cal fer-ne un aprofitament responsable. Per aquest motiu, i pensant tant amb l'opció de negoci dels establiments locals, sobretot durant l'estiu, i amb l'òptima cirulació de persones pels carrers del municipi, cal delimitar les zones de taules de les terrasses exteriors. S'han fet unes marques al terra, que delimiten l'espai màxim d'allargada i d'amplada de col·locació de les taules.

Des de l'Ajuntament es demana als propietaris de bars i restaurants que es respecti aquesta delimitació, per garantir així que la resta de ciutadans poden circular amb normalitat per les zones de bars i terrasses.  Els agents de la Policia fan els controls corresponents per assegurar el compliment de l'Ordenança per part dels establiments.

^