ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Festes de la Mare de Déu de la Misericòrdia i Diada Nacional
PUBLICAT Dimarts, 24.08.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Santuari Misericòrdia 2004 Canet acaba l'estiu i dóna la benvinguda a la tardor, com cada any, amb la celebració de la Festa petita. El 8 de setembre el Santuari de la Misericòrdia i el seu entorn tornarà a vestir-se de festa per homenatjar la patrona del Maresme. Dies abans però, ja hi ha celebracions al voltant de la Mare de Déu, com la novena, que Ràdio Canet tornarà a retransmetre a dos quarts de vuit del vespre.

No us podeu perdre la primera setmana intercultural que organitza Creu Roja i la segona festa skalocal de l'ADAk, amb l'homenatge a Ovidi Montllor. La Biblioteca inaugurarà el dia 10 de setembre l'exposició 85 anys de biblioteca pública a Canet de Mar, a la Sala Municipal. Tota una mostra d'un espai que ha esdevingut molt més que un punt de préstec de llibres. Lloc de trobada de la cultura local, difusió de la nostra història i espai de convivència i aprenentage de nens, joves i adults de Canet de Mar.

Previ a la Diada Nacional, els veïns de l'Onze de Setembre ens conviden a la X Pollastrada i al ball amb l'Orquestra Litoral. L'11 de setembre, a més a més dels actes institucionals, tindrà lloc el XVIII concurs de cuita de cargols preparat un any més pels Moixons Llepafils. Destacar-vos també l'actuació de Pepet i Marieta, músic de les Terres de l'Ebre que converteix els seus concerts en tota una festa participativa. Pepet i Marieta, juntament amb l'homenatge a Ovidi Montllor, seran l'aperitiu al Canet Cançó +d6 d'aquest 2004, que començarà a l'octubre.

El ball de fi d'estiu a la riera Sant Domènec i l'espectacle familiar d'El cavall de cartró completen, entre d'altres activitats, el segon cap de setmana de setembre.

Edicions Els 2 Pins i Àmbit comencen aquest setembre els actes de celebració del seu desè aniversari. Ho fan amb una sessió de jazz i un vermut popular al Pla de les Fonts el diumenge 19 de setembre.

Consulteu el detall del programa d'actes en aquest document


Informació publicada el dimarts 24 d'agost de 2004

^