ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament informa sobre l'arbitratge de consum per les preferents
A través del servei d'OMIC
PUBLICAT Dilluns, 13.05.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

logo web BankiaL'Ajuntament de Canet, sensibilitzat amb la situació dels afectats per les participacions preferents de Bankia i Caixa Laietana, els facilitarà informació i suport per omplir la documentació en cas de voler acollir-se a l'arbitratge de consum.

L´adhesió a l´arbitratge de consum és voluntària i gratuïta per a les parts. Una vegada iniciat l´arbitratge no es pot acudir a la via judicial per recuperar els diners invertits, ja que, si un fet es jutja per una de les vies, no es pot tornar a jutjar per l'altra perquè un mateix fet no pot ser jutjat dues vegades. Això vol dir que les persones que decideixin fer-ho per la via d'arbitratge de consum han de tenir en compte que si el laude no fos favorable pel consumidor no podria anar per la via judicial. Tot i així, l'arbitratge ha de ser acceptat per les dues parts.

De manera gratuïta, el responsable de l´OMIC (Oficina Municipal d´Informació al Consumidor) dóna suport per a l´emplenament de la sol·licitud d´accés al procediment d´arbitratge de consum per Caixa Laietana-Bankia. Els dies que s´han programat són avui dimarts 14 de maig de 16.00 a 20.00 hores, el dilluns 20 de maig de 10.00 a 13.00 hores i el dimarts 21 de maig de 16.00 a 20.00 hores.

Per tenir l'entrevista amb l'advocat s´ha de demanar hora a l´Àrea de Promoció Econòmica. Part de les persones que ja han demanat hora són les que s'han interessat directament per aquest procés, a partir de la sessió informativa sobre preferents feta aquest abril. Si hi ha més persones interessades, podeu demanar hora trucant al telèfon 93 795 46 25 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i també dijous de 16.30 a 19.00 hores. D'acord amb les dades facilitades per la Generalitat, a Canet hi ha 325 persones afectades per l'actuació de Caixa Laietana, avui Bankia.

Notícia relacionada publicada al web del Consell Comarcal

Consulteu també el web de www.consum.cat.

^