ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local publica la Memòria del 2012
PUBLICAT Dilluns, 15.04.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

agents policia local - desembre 12Durant el primer trimestre de 2013, la Policia Local ha elaborat la Memòria policial de l'any 2012. Com cada any, es tracta d'un detall exhaustiu de totes les campanyes, accions de policia administrativa, assistencial i de seguretat ciutadana que s'han fet des de la Policia Local de Canet de Mar.

Més de 20 pàgines de xifres, que reflecteixen la feina feta durant l'any passat pels agents, caporals, sergent i pel personal administratiu que els ha donat suport. S'han atès més de 12.000 trucades telefòniques i s'han tramitat més de 2.600 denúncies per incompliment de les ordenances municipals, essent les més nombroses les infraccions relacionades amb els estacionaments. El servei de grua ha efectuat 256 sortides, i s'han enretirat de la via pública 52 vehicles abandonats, una xifra molt inferior a la d'anys anteriors.

Entre les campanyes de prevenció i civisme destaquen les de control de drogues i alcohol, les de motocicletes i ciclomotors i la campanya de gossos, a banda de les campanyes que han incidit en la seguretat dels menors dins dels vehicles.  La intervenció policial també ha estat bàsica en els accidents de trànsit. Aquest 2012 a Canet n'hi ha hagut 41 de destacats, ja que no s'han  tingut en compte les petites col·lisions. 13 persones han resultat ferides, 12 de lleus i 1 de greu.

Pel que fa a l'obertura de diligències penals contra ciutadans, al 2012 se n'han comptabilitzat 441. A banda de les informatives, destaquen les de conducció sota els efectes de l'alcohol, els furts, la tinença o consum de drogues tòxiques i el robatori amb força.

La preparació i la formació continua dels agents i caporals és indispensable per prestar correctament el servei. Així, al 2012 s'han destinat més de 2.600 hores a la formació del personal del cos de la Policia Local.

El servei de premsa de l'Ajuntament ha difós una vintena de notícies relacionades amb la Policia Local, a banda de publicar al web de l'Ajuntament els consells de seguretat que ens arriben des de les administracions supramunicipals i que estan vinculades també amb la seguretat ciutadana, la salut i el civisme.

Podeu trobar totes les xifres de la feina duta a terme per la Policia Local de Canet de Mar a la Memòria que s'acaba de publicar:

Memòria Policia Local - 2012

Memòria Policia Local - 2012

Fitxer: MEMORIA_2012_PL_CANET_DE_MAR.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 23
Mida: 536.42 kB

^