ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament obre l'Oficina de Turisme ubicada a la Casa museu
PUBLICAT Dilluns, 12.07.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest estiu de 2004 s'ha obert al públic a la seva nova ubicació, l'Oficina d'Informació i Turisme de Canet de Mar. L'Ajuntament, gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, ha habilitat un espai a la Casa museu Domènech i Montaner per convertir-la en oficina d'informació permanent.


OIT Casa museuDe moment, l'Ajuntament garanteix l'atenció al públic fins al setembre, però la intenció és dotar aquesta oficina de personal tot l'any. L'oficina de la carretera nacional tindrà informació general visible des de l'exterior però no hi haurà atenció personalitzada. Des d'allà s'indica als visitants com acostar-se fins a la l'oficina de la Casa museu.


OIT Casa museuL'Ajuntament va decidir canviar la ubicació de l'oficina arran de les conclusions del Pla de desenvolupament turístic presentat l'abril de 2003. Des del centre del poble es poden atendre adequadament tots els visitants de Canet, des del turista estranger que passa setmanes a la nostra zona, fins als ciutadans més propers que ens visiten una jornada o un cap de setmana. A més a més, tractant-se d'un edifici tant important arquitectònicament com és la Casa museu, la  marca de turisme cultural que promociona Canet és més fàcil d'aplicar.


L'horari de l'Oficina d'Informació i Turisme és el següent:

De dilluns a divendres:

matí de 10.30 a 13.00 hores
tarda de 17.30 a 20.00 hores

Dissabte:

matí de 10.00 a 14.00 hores
tarda de 18.00 a 21.00 hores

Diumenge:

de 10.00 a 14.00 hores

Informació publicada el dilluns 12 de juliol de 2004

^