ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dissabte
01.06.2013
12:00h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Conferència: Palíndroms i anagrames catalans a càrrec de Jesús Lladó Parellada
Jocs lingüístics per gaudir amb la nostra llengua
Lloc
Aula Magna CRTTT - Escola de Teixits
Organitza
Plataforma per la Llengua Canet de Mar - l'ONG del català
Preu
Gratuït
Tipus d'acte
Conferència

Cartell Palíndrom 2013Què tenen a veure personatges com Ramon Llull, Daryl Hannah i Sara Baras? Quina relació tingueren el dictador Lon Nol i el diplomàtic U Nu? Per què hi ha tant d´amor a Roma i, sí, rap a París? Què pot fer actualment un català a l´atac? Com és possible que un dels grans pintors de la història fos conegut per Avida Dollars? Quin escriptor entremaliat i juganer s´amagava darrere el nom Alcofibras Nasier?

Totes les respostes a aquestes enigmàtiques i transcendents preguntes les trobareu si us endinseu en el fascinant món dels palíndroms i dels anagrames. No us ho perdeu, la vostra vida es capgirarà.

Jesús Lladó Parellada (Barcelona) és palindromista, copresident del Club Palindromista Internacional i Director‐Editor de la revista Semagames. És coautor del llibre de palíndroms SÉ VERLA AL REVÉS, Antología de autores del Club Palindrómico Internacional (Editorial Praxis, Mèxic 2008). A més de la seva participació com a ponent en congressos i trobades internacionals, ha escrit més dos‐cents articles sobre palíndroms per a la revista Semagames i altres publicacions com Sis Focs (Tarragona), Revista d´Igualada, Paper de Vidre, la italiana La Sibilla i la nord-americana Word Ways.

Músic de professió, professor de violí i director d´orquestra, imparteix classes a les Escoles Municipals de Música d´Igualada i de Sta. Coloma de Gramenet.

^