Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Canet de MarButlletí
1 d'abril de 2021 - Número 352

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

Aquest document detalla exhaustivament totes les accions de gestió i planificació de la policia en l'àmbit administratiu, assistencial, de seguretat ciutadana i de proximitat que ha dut a terme la Policia Local de Canet de Mar en el darrer any.


A partir de dissabte 3 d'abril, comprar productes frescos i de proximitats als comerços i al mercat municipal de Canet de Mar serà més fàcil que mai. Diversos establiments d´alimentació del municipi i parades de la Plaça Mercat s´han unit al  projecte ‘Canet a Casa´, que permetrà a les canetenques i canetencs poder fer la seva compra en línia i sense moure´s de casa. 


La canetenca Laura Pérez forma part de l'equip de la pel·lícula del director arenyenc Lluís Danès. "La Vampira de Barcelona" ha estat la gran guanyadora dels Gaudí d'aquest any i la Laura ha recollit el de millor maquillatge i perruqueria.


Arbell ha mostrat la preocupació del consistori davant els últims fets ocorreguts a Canet i a municipis del voltant i l'alarma social que aquests han generat entre la població.


Alguns ciutadans aprofitaran aquests dies de festa per marxar de vacances, però cal tenir presents aquests consells que ens ha fet arribar la Policia Local per tal d'evitar ensurts.


Les àrees de Medi Ambient i de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme volen fomentar la recollida selectiva en origen als pisos turístics que hi ha al municipi.


Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us molestarem més.

AJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Àrea de comunicació - Servei de premsa
Ample, 11
08360 Canet de Mar