Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Canet de MarButlletí
19 de març de 2021 - Número 351

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

A la trobada s'ha destacat que Canet registra una davallada significativa de delictes i un augment notable de resolucions. També s'ha posat en valor la gran tasca de coordinació que hi ha entre els diferents cossos policials que tenen presència i competència al nostre municipi.


L´Ajuntament de Canet de Mar ha dotat al cos de la Policia Local del municipi amb una unitat dron que permetrà reforçar la vigilància i la seguretat. Es tracta d´un dispositiu portàtil, equipat amb potents càmeres visuals i tèrmiques que permeten dur a terme un seguit d´operacions de prevenció, dissuasió i identificació de delictes.


A través del perfil de Facebook de l'Ajuntament de Canet de Mar, l'alcaldessa Blanca Arbell i la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Ana Maria Casas van respondre en directe els dubtes de les canetenques i canetencs. A través d'aquest enllaç, pots tornar a veure la conversa.


Amb aquesta norma es pretén resoldre l'adaptació completa a la legislació vigent en matèria d'administració electrònica i procediment administratiu, així com concretar les funcionalitats de la seu electrònica, l'ús dels mitjans d'identificació digital, etc.


Iniciada la 8a edició del Premi de Narrativa Biblioteca de Canet de Mar, per aquest Sant Jordi 2021, fase local de la 38a Mostra Literària del Maresme, que cada any convoquen la Biblioteca P. Gual i Pujadas amb el suport de l'Ajuntament de Canet de Mar.


Durant la trobada, es van posar sobre la taula temes relacionats amb la seguretat ciutadana. En concret, l'alcaldessa va demanar més suport i que s'endureixin les penes a aquelles persones que cometen delictes contra el patrimoni.


Es tracta d'un recull d'obres pintades per dones que van fer la seva primera exposició a la galeria d'art barcelonina Sala Parés l'any 1896.


De les terrasses obertes, només 7 complien al 100% amb les mesures i restriccions indicades des del PROCICAT.






Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us molestarem més.

AJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Àrea de comunicació - Servei de premsa
Ample, 11
08360 Canet de Mar