ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Taller de fusing a la Plaça Mercat
PUBLICAT Dilluns, 05.11.2012
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Els venedors de la Plaça Mercat, seguint amb les activitats de difusió i promoció de l'equipament, fa aquest novembre dos tallers de vitrofusió. Serà els dies 10 i 17 de novembre i s'adreça a nens i nenes a partir dels 4 anys. L'imparteix Serena Cantieri, que és vitrallera especialitzada en joieria i petites peces. 

La vitrofusió, o fusing, és la unió de vàries capes de vidre mitjançant l'augment de temperatura dins d'un forn especialitzat. Amb aquest taller, els menuts coneixeran el procés de transformació del vidre amb l'acció del foc. Seran ells mateixos els qui faran una peça creativa per endur-se a casa. Els materials utilitzats no són perillosos i ja vénen preparats perquè se'n pugui fer un bon ús.

Es faran tres sessions cadascun els dos dissabtes, a les 9.30, a les 10.30 i a les 11.30. Les inscripcions es fan a l'Administració de la Plaça Mercat. Cal portar un tiquet de compra de la Plaça. Posteriorment es trucarà a la família dient a quin grup s'ha inscrit el menor, ja que es procurarà fer els grups segons les edats. Tot els nens hauran d'anar acompanyats d'un adult, que s'estarà fora del recinte però que haurà controlar que el seu fill manipuli correctament els materials.

fusing a la Plaça Mercat

Aquests tallers formen part de les activitats organitzades al voltant de l'Artimercat, la fusió de productes de la terra i d'objectes artístics al qual participen també altres entitats i particulars. Així, durant aquest novembre, a la Plaça trobareu exposats els dibuixos dels alumnes de dibuix i pintura de Vil·la Flora.

^