ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Servei d'informació i atenció a les víctimes per accidents de trànsit
PUBLICAT Dilluns, 16.04.2012
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

SIAVT - Generalitat de CatalunyaL'Àrea de Seguretat Ciutadana, com és habitual, dóna suport i fa difusió, de les campanyes de la Generalitat que tenen a veure amb els diferents àmbits on incideix el cos de la Policia Local.

En aquesta ocasió, fem extensiva la informació rebuda de la Delegació Territorial del Govern de Barcelona i que fa referència a la creació del SIAVT, el Servei d'informació i atenció a les víctimes (i afectats) per accidents de trànsit. El SIAVT ha estat creat pel Servei català del trànsit, organisme adscrit al Departament d'Interior de la Generalitat. Té com a funció principal, donar informació i assessorament sobre matèries jurídiques, administratives i socials a les víctimes viàries. També donarà suport psicològic als afectats que ho demanin.

El Servei s'ha articulat mitjançant un centre d'atenció telefònica que és operatiu de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 20.00 hores. Cal aclarir que no és un centre d'urgències o emergèrcies, sinó informació i atenció a les víctimes. El telèfon és gratuït: 900 100 268 i també hi ha un web on queden resoltes bona part dels interrogants o dubtes al respecte:  SIAVT .

^