ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
És Festa Major !!
PUBLICAT Dimarts, 23.06.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Per Sant Pere, Festa Major a Canet !

Festa Major 2006 Amb l'arribada de l'estiu, Canet es vesteix de Festa Major. Des d'ara i durant gairebé un mes, podeu gaudir de les activitats i els actes públics que formen part de la Festa d'enguany.

La plaça Universitat, amb les obres ja acabades es convertirà en un dels punts on hi haurà activitats i concerts relacionats amb la Festa Major. La inauguració oficial de la plaça es fa aquest dissabte, 27 de juny a les 12.00 hores.

Les activitats més tradicionals es concentren al voltant de la diada de Sant Pere i Sant Pau. Primer el Pregó, que aquest any fa Miquel Àngel Pascual, antic membre de la Trinca, el dia 26 de juny.  Just abans del Pregó, coneixerem el veredicte de la 5a edició de la Beca Raimon Bonal.

Festa major 2008 Aquest cap de setmana podrem participar també, entre d'altres activitats, a la V Nit Màgica, a la XXIV trobada de Gegants, a la VIII Actuació Castellera, i sabrem qui són les pubilles i els hereus d'aquest any.

Durant aquests dies, hi haurà fins a 6 concerts de diferents estils: Ball jove amb l'orquestra Gira-Sol, Revetlla de Sant Pere amb La Comparsa, Tradicional concert de Festa Major amb la Cobla-orquestra Mongrins, Ball de Festa Major, Concert de Música clàssica i VIII Cantada d´havaneres. A més a més, podrem ballar sardanes els dies 24, 29 de juny i 4, 11 i 18 de juliol, a la plaça de la Llenya.

Festa Major 2008 També hi haurà activitats esportives: petanca, escacs, bàsquet, campionat de botifarra, una cursa popular i una travessa a la platja.

I molt més:  correfoc, la novena passejada nocturna per la història de Canet, exposicions i concursos de pintura, la tretzena musclada popular o la festa de Sant Cristòfol. 

Trobareu el detall de tots els actes al butlletí d'informació municipal Viure Canet, especial Festa Major, o a l'agenda del web, que és on hi haurà l'actualització de totes les activitats.

^