ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Fundació La Caixa fa donació de 4.000 euros al centre residencial Els Garrofers
PUBLICAT Dimecres, 10.07.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Donació La Caixa a Garrofers

Aquest matí ha tigut lloc l'acte oficial de la donació que la Fundació La Caixa ha fet a la Fundació Garrofers. És un donatiu de 4.000 euros que avui mateix ja son al compte de la Fundació. 

Garrofers ha presentat un projecte a Fundació La Caixa, sol·licitant material de bany, ajudes tècniques per atendre als usuaris en la seva higiene diària. La residència atén a persones amb diversitat funcional i la majoria necessiten un gran suport. Aquest material (cadires, lliteres de bany i accessoris) facilita atendre'ls de manera adequada millorant el seu benestar, confort i millorar alhora la seguretat tant dels residents com dels treballadors. 

Molt del material que hi ha actualment hi és des de l'inici. Molt està malmès a causa de l'ús continuat, tot i el manteniment que fan periòdicament.  

L'any 2022, Fundació La Caixa també  va fer donació de 2000€, que van ajudar a muntar la sala de fisioteràpia i adequar-la per fer tractaments més individualitzats a residents amb necessitats específiques d'intervenció.

A l'acte de donació d'aquesta setmana han assisit representants de La Caixa, entre ells la directora de l'Oficina de Canet de Mar, la direcció de la Fundació Garrofers i per part de l'Ajuntament, l'acalde i la regidora d'Acció Social. 

La trobada ha servit també per fer-los una visita per algunes de les sales del centre residencial. 

^