ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Alta inserció laboral de persones de Canet al Canet Rock 2024
PUBLICAT Dimecres, 10.07.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Notícia promoció econòmica

Aquest mes de juliol 21 persones del Servei Local d’Ocupació han treballat al Canet Rock 


Des de la Borsa de Treball  de l’Àrea de Promoció Econòmica i juntament amb SUNMUSIC, l’empresa organitzadora del Festival, i amb l’empresa  SIRSA de Granollers, s’ha realitzat un procés de selecció  per cobrir algunes de les necessitats de personal per a l’edició 2024 del Canet Rock.

Al mes de maig i juny van fer la difusió per a la recerca de personal de barres, cambrers i cambreres i es van inscriure més de 30 candidats/ates i finalment 15 joves van treballar durant el concert a les carpes del recinte. 

Per altra banda també s’ha buscat personal pel servei de neteja i s’han contractat 6 persones amb els requisits i la disponibilitat necessària per treballar durant 7 dies en el recinte del concert.

El Servei Local d’Ocupació – Borsa de Treball – situada al Centre Cívic i Cultural de Vil·la Flora forma part de la Xarxa Xaloc  de la Diputació de Barcelona amb més de 165 municipis i ofereix un servei d’intermediació entre empreses i  persones en recerca de feina i gestiona les ofertes de feina a través de la pàgina web: http://www.diba.cat/slo

^