ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Fundació Garrofers rep una subvenció de 300.000 euros
PUBLICAT Dimarts, 04.06.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
façana Garrofers - arxiu comunicació

Donar suport a la Fundació Els Garrofers ha estat una de les prioritats del mandat actual de l'Ajuntament de Canet de Mar. Aquesta setmana s'ha fet públic que durant el darrer Ple de la Diputació de Barcelona celebrat el dijous 30 de maig, es va aprovar una subvenció de 300.000 euros per a la fundació.

L'alcalde de Canet de Mar, juntament amb patrons de la Fundació Els Garrofers i diversos regidors tant del govern com de l'oposició, van visitar la presidència de la Diputació de Barcelona l'any passat, en dues ocasions. Una al març, abans d'acabar el Mandat anterior i l'altre al desembre passat. Durant les visites, la Diputació es va comprometre a oferir el seu suport a la Fundació, una promesa que ara es materialitza amb aquesta important subvenció.

La Fundació Els Garrofers treballa des de fa anys en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, oferint serveis i recursos que faciliten la seva integració i benestar.

L'alcalde ha expressat la seva satisfacció per aquesta notícia, destacant la importància de la col·laboració entre administracions per a la millora de la vida dels ciutadans. Aquest suport és fonamental per continuar avançant en els projectes socials del municipi i per garantir que ningú es quedi enrere.

^