ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest diumenge, teatre familiar a l'Odèon
PUBLICAT Dimecres, 03.04.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Camí a l’escola ha estat premiat com a Millor espectacle familiar als Premis de la Crítica; com a Millor posada en escena amb el premi FETEN i nominat com a: Millor espectacle familiar als premis Butaca.

Ara l’obra arriba al TMC-ODEON i es podrà veure el diumenge dia 7 d’abril a les 12 hores , recomanada a partir de 5 anys.

Es tracta d’un espectacle suggeridor, visual,  sense text, el qual s’inspira en històries reals d’infants d’arreu del món. Infants autònoms i capaços, que comparteixen les ganes d’aprendre i canviar el seu món.

L'extraordinària història de tres germanes que sobrepassen totes les barreres

Tres germanes, un camí́ i un objectiu: tenir el futur a les seves mans.

Tres germanes que s’enfronten diàriament a obstacles i adversitats per arribar a l’escola. Tres nenes que viuen en un país qualsevol, en un lloc llunyà i proper alhora, que no parlen cap idioma concret i en realitat els parlen tots.

Intèrprets, Aitana Giralt, Cristina García, Alícia Buil i Jordi Pedrós Direcció, Rosa Díaz/Assessor creatiu, Jordi Farrés/Composició musical, Pascal Gaigne/Vestuari, Rosa Solé/Escenògraf, Joan Pena/Disseny so i llum, Marc Espinosa

Entrades 👇

https://www.entrapolis.com/entrades/cami-a-lescolacia-campi-qui-pugui

Són nenes i nens que decideixen canviar el seu racó de món. Per a elles, aturar-se a mig camí no és una opció.
L’opció, la vida, és el risc. I a vegades és necessari fer un salt, fins i tot al buit.  Rosa Diaz, directora de l’espectacle.

 

^