ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Institut Lluís Domènech obre el termini de preinscripció al BATXIBAC
Del 2 al 8 d'abril
PUBLICAT Dilluns, 18.03.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Batxibac

El Batxibac permet obtenir la DOBLE TITULACIÓ de Batxillerat espanyol i el diplôme du Baccalauréat francès i tenir accés  a la formació superior de les universitats d'Espanya i França. 


El curs 2024-2025 serà el vuitè any que l'institut ofereix aquests estudis que ja han cursat prop d'una cinquantena d'alumnes del centre, la majoria dels quals es declaren satisfets amb els resultats que han obtingut amb aquesta formació.
 
El Batxibac permet obtenir la DOBLE TITULACIÓ de Batxillerat espanyol i el diplôme du Baccalauréat francès i tenir accés  a la formació superior de les universitats d'Espanya i França. 
 
Amb l'opció Batxibac, els estudiants fan la modalitat de Batxillerat desitjada (científica, tecnològica, humanística, social o artística) i fan un terç de les assignatures en francès per apropar-se a la realitat social, història i política francesa. Concretament s'estudia en francès les assignatures específiques: llengua i literatura franceses, història de França i d'Espanya.
 
Per obtenir la doble titulació cal passar una prova externa (equivalent a la selectivitat) que dona dret a la doble titulació: títol de Batxillerat i Diplôme du Baccalauréat. Amb la doble titulació (Batxillerat espanyol i Baccalauréat francès) l'alumne obté dues notes per accedir a la universitat i pot utilitzar aquella que més li convé en qualsevol dels dos països.  Això vol dir que,  la nota de la part específica de la selectivitat, voluntària, es pot sumar-la a qualsevol de les dues notes obtingudes, i s'amplia les possibilitat d'accedir als estudis desitjats en qualsevol dels dos països. 
 
A més a més, els estudis Batxibac permeten gaudir d'altres avantatges com intercanvis i estades a l'estranger, ràtios reduïdes a l'aula i atenció personalitzada, i l'obtenció d'un títol equivalent al DELF B2.
 
Per poder cursar aquests estudis cal acreditar un nivell de francès equivalent al B1 del Marc Comú Europeu. L'Institut Lluís Domènech i Montaner ofereix gratuïtament una extraescolar de preparació del nivell B1. Les classes s'imparteixen setmanalment cada dimecres de 16 a 17.30h i són obertes a tot l'alumnat de 3r i 4t d'ESO de qualsevol centre de secundària de la zona. 

Cartelleres Batxibac

Cartelleres Batxibac

Fitxer: Cartelleres_Batxibac.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 344.25 kB

^