ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet s'ha adherit un any més a les accions del Dia Internacional contra la LGTBIFÒBIA
PUBLICAT Dilluns, 22.05.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Dia 17 de maig

Les accions locals per al Dia contra la la LGTBIFÒBIA s'han centrat en la realització de Tallers de formació i sensibilització sexual a les residències de gent gran i lluint als balcons de diversos equipaments municipals la bandera de l'arc de Sant Martí. 


Dimecres passat, dia 17 de maig, s'ha celebrat el Dia Internacional contra la LGTBIFÒBIA. Com a accions de conscienciació i sensibilització, a Canet hem dut a terme un treball de cooperació entre l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, l'Associació Chrysallis, i l'Àrea de Benestar emocional del CAP de Canet. Dilluns passat es van realitzar unes xerrades - taller de formació i sensibilització sexual, a les residències Sant Roc/Miramar i a la residència Guillem Mas, per tal de donar a conèixer la guia pràctica per incorporar la perspectiva LGTBI. Aquests tallers tant van anar dirigits a les persones professionals que desenvolupen la seva tasca en aquests centres sòcio-sanitaris com per a les persones que hi resdieixen. Les xerrades van anar a càrrec d'Estel Víudez i Luís Fernández.
 
D'altra banda, durant el dia 17 les banderes de l'arc de Sant Marti van penjar del balcó de l'Alcaldia i del balcó de Vil·la Flora i al vespre es va il·luminar la façana de la Biblioteca.

Entre el 17 de maig i el 28 de juny es repintaran els vials que ja estan pintats amb els colors de l'arc de Sant Martí. I coincidint amb la Festa Major de Sant pere, a gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, es realitzarà la performance intervenció de carrer "Antenes en tens" a càrrec del duet "Les Mireies". 

^