ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local deté un home armat per tinença il·legal d'armes i temptativa de robatori amb intimidació
PUBLICAT Dijous, 26.01.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

policia localEl passat diumenge 22 de gener al vespre, la  Policia Local de Canet de Mar va detenir un home per temptativa de robatori amb intimidació amb arma de foc i tinença il·legal d'armes.

A les 8 del vespre, el cos de la Policia Local va rebre diferents avisos de veïnes i veïns on informaven sobre la presència d'una persona armada a la zona de la N-II, entre l'estació de RENFE i la Riera Sant Domènec. Segons els testimonis, aquesta persona estava amenaçant amb una arma de foc als conductors que circulaven per la carretera i s'aturaven al semàfor. Ràpidament, una patrulla de la policia es va desplaçar fins al lloc dels fets, però no va trobar a ningú que coincidís amb la descripció facilitada per les veïnes i veïns.

Aproximadament, una hora més tard, la policia va rebre un nou avís. En aquesta ocasió sobre una baralla a la zona de la Riera Sant Domènec i Carrer Caldeta. La patrulla es va desplaçar fins a la zona on s'estava produint aquest incident i allà van poder observar que aquella persona coincidia amb la descripció dels avisos anteriors.

Els agents van procedir a la seva identificació i escorcoll. Com a resultat, es va intervenir una arma llarga de foc, amb munició. Davant d'aquests fets, es va procedir a la detenció de l'home.

Des de l'Ajuntament de Canet de Mar i del cos de la Policia Local volem reconèixer el treball de recerca i la bona tasca professional que van dur a terme els agents que van realitzar el servei. En aquest mateix sentit, també volem agrair a les veïnes i els veïns que van contactar amb la comissaria per alertar sobre els fets que s'estaven produint. Per aquest motiu, des de la Policia Local es demana que s'avisi de qualsevol situació que provoqui sospites, com ara llum a casa d'un veí que sabem que no hi és, sorolls de vidres trencats, l'observació de persones en actituds sospitoses, l'estacionament de vehicles no habituals a la zona, etc. Podeu contactar amb la Comissaria de Policia a través del telèfon 93 794 00 88 o del 092 si la trucada es fa des d'un telèfon fixe.

^