ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La col·laboració entre Mossos i les Policies Locals de Canet, Sant Pol i Sant Cebrià permet detenir quatre persones
PUBLICAT Divendres, 20.01.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

policialocal

La coordinació de les policies locals de Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta i els Mossos d’Esquadra permet la detenció de quatre persones presumptament implicades en un robatori a Sant Pol de Mar.

Els fets van passar dilluns passat cap a les onze de la nit, quan la Policia Local de Sant Pol de Mar va rebre una trucada d’un ciutadà informant que hi havia uns joves accedint per la façana d’un pis del centre de la població. Una vegada al lloc, els agents van observar quatre joves en actitud de vigilància a la via pública i un cinquè a l’interior de l'habitatge.

Els cinc joves que ja havien estat identificats en un servei conjunt amb la Policia Local de Sant Cebrià de Vallalta i els quatre que estaven a la via pública van fugir del lloc en veure arribar la policia. En aquell moment, es va avisar a les policies locals de Canet de Mar i Calella per si es dirigien a les localitats veïnes i la patrulla de Sant Pol es va quedar amb el suport de Mossos d’Esquadra per practicar la detenció del jove que estava a l’interior de l’habitatge. 

Alertada, la Policia Local de Canet de Mar va localitzar els quatre joves descrits a la carretera N-II i va procedir a la seva detenció per un presumpte delicte de robatori amb força.

La coordinació entre policies locals és imprescindible, així com la col·laboració ciutadana és essencial per dur a terme amb èxit la tasca policial.  Per aquest motiu, des de la Policia Local es demana que s'avisi de qualsevol situació que provoqui sospites, com ara llum a casa d’un veí que sabem que no hi és, sorolls de vidres trencats, l'observació de persones en actituds sospitoses, l'estacionament de vehicles no habituals a la zona, etc. Podeu contactar amb la Comissaria de Policia a través del telèfon 93 794 00 88 o del 092 si la trucada es fa des d’un telèfon fixe. 

 

^