ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet de Mar ha constituït el primer Consell d´Infants
PUBLICAT Dimecres, 07.12.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Consell infants general

El passat 20 de novembre, coincidint amb la celebració el dia Internacional dels Drets dels Infants, es va constituir oficialment el primer Consell d'Infants de Canet de Mar.

L'acte de constitució es va celebrar en una jornada festiva amb diverses activitats, organitzada per l’Ajuntament i les diferents entitats del municipi i oberta a les famílies.

L’alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell, va donar la benvinguda i es va iniciar la constitució amb la presència de les famílies, escoles, càrrecs polítics i entitats del municipi. La regidora de Participació i Educació, Rosabel Madrid, va encarregar al Consell d’Infants definir com ha de ser aquest Consell i que aquest doni la seva visió de com volen que sigui Canet de Mar.

consell interiorLa pròxima trobada del Consell d’Infants està prevista pel dia 13 de desembre i en aquesta sessió s’haurà de parlar de per a què ha de servir el Consell d’Infants i com s’hauran d’escollir els seus membres. El Consell d’Infants de Canet de Mar per al curs 2022-23 ha d’estar format per 38 infants, escollits entre les escoles el municipi: Escola Turó del Drac, Escola Misericòrdia, Col·legi FEDAC, Col·legi Yglesias, ISCAT. Es reunirà cada mes per recollir les propostes i sotmetre-les a votació i té un mandat per dos anys .

  El Consell d’Infants  
És un òrgan de participació política dels infants del municipi. Un espai on es troben nens i nenes per reflexionar, parlar, prendre decisions i fer propostes sobre aquells aspectes que els afecten al seu poble o ciutat, que consideren necessaris per millorar les condicions de vida de tota la ciutadania. Permet que els infants col·laborin activament en la construcció, desenvolupament i millora del seu municipi, tot aportant el seu punt de vista i propostes o accions amb voluntat transformadora.

Imatge general consell infants

Imatge gne Consell Infants

^