ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest mes d´agost, engeguem una prova pilot de pacificació del centre del poble
El tall es farà efectiu de 10 a 14 i de 17 a 22 hores
PUBLICAT Dimecres, 10.08.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Tall Buscarons

Aquest mes d’agost, diferents àrees de l’Ajuntament han proposat engegar una prova pilot per a la pacificació del centre del poble.

Concretament, els dissabtes 13 i 27 d’agost es tallarà el trànsit de vehicles a la Riera Buscarons. Concretament, aquest tall es farà en el tram que va des del Xamfrà de les Rieres Gavarra i Buscarons i fins al Carrer Gram (Plaça Papallona).

imatge policial tall zona afectadaL’objectiu és fomentar l’augment de vianants a la zona comercial del poble, impulsar la compra, la visibilitat i l’accés a les botigues del municipi i, finalment, crear nous espais on els vianants siguin els protagonistes i així poder pacificar el nucli antic de Canet.

El tall es farà efectiu de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 22:00 hores.

La mesura no afectarà la zona blava de l’aparcament ubicat a la zona de la Plaça Mercat, ni riera amunt. D’aquesta manera, els usuaris que hagin d’utilitzar el cotxe durant aquests dies, podran esquivar aquest tram concret de via.

Guals i zona de càrrega i descàrrega 

Aquest tall afectarà a la zona de càrrega i descàrrega ubicada a la part baixa de la riera Buscarons. Pel que fa als guals afectats dels veïns, cal tenir present:

  • Guals del carrer Saüc, hi hauran d'accedir i sortir pel carrer de la Font (carril invertit a la circulació).
  • Guals del carrer López Picó, carrer Alba i Pere Deglisè, hi hauran d'accedir pel carrer Gram ( sentit invertit a la circulació).
  • Guals dels carrers Església, Eusebi Golart i plaça Església, hi hauran d'accedir pel carrer Sant Benet i plaça Església (sentit invertit a la circulació).

El pròxim dimarts 16 d'agost, s'habilitarà un espai web on tota la ciutadania podrà donar la seva opinió i fer-nos arribar les seves queixes i/o suggeriments sobre aquesta prova pilot.

Comunicat tall Riera Buscarons

Comunicat tall Riera Buscarons

Fitxer: COMUNICAT_TALL_R_BUSCARONS_v1_revisat1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 126.86 kB

Mapa circulació de vehicles x dissabtes 13 i 27 d'agost

Mapa circulació de vehicles x dissabtes 13 i 27 d'agost

Fitxer: mapa_ampliat_circulacio_13_i_27_agost.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 361.36 kB

^