ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Oberta la convocatòria 2022 de les subvencions per al pagament del lloguer
PUBLICAT Divendres, 01.07.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
ajuts habitatge

Són subvencions de la Generalitat i al Maresme les ajuda a tramitar l'Oficina d'Habitatge del Maresme. A Canet, ens visita aquesta oficina dilluns i dijous de 9.00 a 14.00 hores.

 


Els ajuts per al pagament del lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació per l’any 2022 ja estan operatius, tal i com estableix la RESOLUCIÓ DSO/1967/2022, de 21 de juny, per la qual se n’obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva. Això vol dir que poden presentar les sol·licituds totes les persones que compleixin amb els requisits i que s'establirà una comparació entre totes elles que determinarà quines es poden atorgar i amb quines quantitats.

Poden demanar la subvenció les persones físiques, de 36 anys o més, titulars d’un contracte de lloguer o de cessió d’ús de l’habitatge o habitació, sempre que sigui el seu domicili habitual i permanent, en el territori de Catalunya.

El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el dia 28 de juny de 2022 i finalitza el dia 15 de juliol de 2022, inclòs.

Com a novetat d’enguany, l’ajut també es pot demanar pel lloguer d’una habitació quan el preu no superi els 450€/mes. A banda, l’import màxim del lloguer mensual de l’habitatge o preu de cessió al Maresme passa de 800 €/mes de l’any 2021 a 900 €/mes per al 2022.

Les sol·licituds es poden presentar:

1. Per internet: https://habitatge.gencat.cat/ajutlloguer o mitjançant la instància genèrica del portal de tràmits del Consell Comarcal del Maresme https://www.seu-e.cat/ca/web/ccmaresme/tramits-i-gestions.

2. De forma presencial, a l’Oficina d’Habitatge del Maresme, de 9.00h a 14.00h sense cita prèvia.

3. De forma presencial, a l'Oficina de Canet, dilluns i dijous de 9.00 a 14.00 hores.

Trobareu més informació al web del Consell Comarcal.

^