ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Joventut manté l'aposta per a les accions sociolaborals per millorar l'ocupabilitat
PUBLICAT Dimarts, 17.05.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
banner recursos sociolaborals CN

Des de l'Àrea de Joventut es continua apostant per generar recursos sociolaborals per a joves, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat. 

Aquestes són les darreres accions al respecte:

Taller La meva primera feina

cartell 1a feina19/05/2022

18.00h 

En línia

Gratuït

L’estiu pot ser una bona oportunitat per trobar la primera feina. En aquest taller coneixerem quin tipus de feina solen ser les primeres, quines eines tenim a l’abast per fer-ne recerca (bon currículum, autocandidatura...) i parlarem sobre la importància de la xarxa de contactes per aconseguir la primera feina. L’activitat serà en línia i està adreçada a joves de 16 a 25 anys. 

El taller està organitzat pels Ajuntaments de Cabrils, Calella, Canet de Mar i Vilassar de Mar i compta amb el suport i coordinació del Servei Comarcal de Joventut, l’Oficina Jove del Maresme i la XNEJ.

Tota la informació i enllaç per a la inscripció en aquest enllaç.

Taller d’higiene alimentària

higiene alimentària juny 202216 i 17/06/22

De 18.00h a 20.00h

En línia

Gratuït

Si has pensat treballar en l’hostaleria i restauració de cara aquest estiu, el certificat d’higiene alimentària (manipulador/a aliments) pots ser una bona eina! Aquesta és la 4a edició del curs que fem en línia, gratuït i exclusivament per a persones joves. 

Brigada Jove

S’està treballant amb el projecte Brigada Jove que ha de tenir lloc de cara el nou curs. L’objectiu projecte és poder oferir llocs de treball a mitja jornada en l’àmbit de la jardineria a l’octubre i quatre mes al novembre. El setembre es realitzarà la difusió de projecte i la selecció dels i les candidat/es.

 

Orientació i acompanyament

Les persones joves que necessitin un cop de mà per tal de millorar la seva inserció formativa i laboral es poden posar en contacte amb la Regidoria de Joventut a través del correu electrònic canet.lamasoveria@canetdemar.cat o trucant a Vil·la Flora al 937954625. 

També pot ser molt útil consultar aquest document amb diferents recursos sociolaborals: 

Recursos formació i ocupació 2022

Recursos formació i ocupació 2022

Fitxer: recursos_joventut.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 7
Mida: 445.08 kB

 

^