ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local de Canet presenta un estudi sobre la senyalització del municipi
L'Ajuntament de Canet de Mar és un dels únics municipis de la comarca que disposa d´un estudi tan detallat i complet de la senyalització, vertical i horitzontal, que hi ha als carrers del poble
PUBLICAT Dimarts, 26.10.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
presentació estudi senyalització

A partir d'aquest dimarts 26 d'octubre, l'Ajuntament de Canet de Mar ja disposa d'un estudi exhaustiu sobre l'estat de la senyalització existent al municipi.

En un acte celebrat a la Sala de Juntes del consistori, l'Inspector en cap de la Policia Local de Canet, Servando Gómez ha lliurat una còpia dels resultats obtinguts de l'estudi de senyalització a Blanca Arbell, alcaldessa de Canet de Mar i regidora de l'Àrea de Seguretat Ciutadana.

Durant la presentació, l'inspector ha assenyalat que Canet no disposava de cap estudi similar. En aquest sentit, Gómez ha assegurat que aquesta anàlisi és només la primera fase d'un pla molt més ambiciós que consistirà a actualitzar i canviar tota la senyalització, tant vertical com horitzontal, del municipi que es troba desactualitzada o en mal estat per tal de tenir la senyalització del poble en unes condicions òptimes per tal de garantir la seguretat de tothom.

Aquest estudi ha permès detectar el nombre de senyals que tenim en mal estat al municipi. En total, Canet de Mar disposa de 1.750 senyals verticals, de les quals el 33% es troben desactualitzades o en mal estat. Sobre l'horitzontal, s'ha observat que el 59% de la senyalització s'ha de repintar i/o actualitzar.

Cal destacar que aquest estudi permetrà tenir un control exhaustiu de tots els senyals dels quals disposa el municipi, detallades una per una a través d'unes fitxes que es poden anar modificant cada vegada que es faci una actuació en un element concret. En aquesta fitxa s'indica la tipologia, la ubicació, l'estat en el qual es troba i s'adjunta també una fotografia de cada senyal.

L'Àrea de Seguretat Ciutadana té previst iniciar les tasques de millora i actualització de la senyalització a finals d'any. Per fer algunes d'aquestes tasques, es comptarà amb el suport de la Brigada d'Obres i Serveis i es contractarà una empresa externa perquè faci totes les millores en la senyalització horitzontal (pintura vial) de tot el municipi. Des de l'àrea, es calcula que en un període de 2 – 3 anys es podria tenir tota la senyalització del municipi actualitzada i en bon estat.

 

^