ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
DUGÚ és de nou l'entitat escollida per rebre la subvenció anual del Fons de Cooperació
PUBLICAT Divendres, 15.10.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Dugu - imatge web

Són 4.500 euros que es destinaran a pal·liar la greu situació d'emergència social a Burkina Fasso.

Informació Acció Social

La secció local de l'entitat DUGÚ Associació i el seu projecte de desenvolupament per a la població de Burkina Fasso, a l'Àfrica occidental, han estat els escollits també aques any per rebre la subvenció del Fons de Cooperació. La tria l'ha feta el Consell Municipal de Cooperació, format per entitats locals i per l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament, a la reunió celebrada el passat 5 d'octubre.

Són 4.500 euros que es destinaran a la compra d'aliments de primera necessitat i ajudar a pal·liar la fam de moltes famílies de la zona, on treballa DUGÚ des de fa molts anys amb projectes estables, bàsicament vinculats en el terreny de l’ensenyament i de les associacions de dones.

DUGÚ Associació va néixer l'any 2000 i des de llavors treballa per a ajudar a associacions, persones emprenedores i famílies sense recursos que difícilment tenen accés a les grans organitzacions de Cooperació.

L’any 2020 l'han tancat amb l'aportació de fons per comprar més de 5 tones de gra, i al juliol de 2021 ja han traspassat la quantitat de 13 tones i continuen treballant per ampliar aquesta quantitat en la mesura que es puguin anar obtenint recursos econòmics.  

Les situacions d’emergència social mantenen Burkina Faso a la llista dels països més pobres del món. A l’índex HDI de Desenvolupament Humà de l’ONU del 2020 apareix a la posició 182 de 189 països. És a dir, es tracta del 8è país més pobre del món. 

Projecte DUGÚ emergència humanitària

Projecte DUGÚ emergència humanitària

Fitxer: DUGU_EMERGENCIA_HUMANITARIA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 9
Mida: 2.24 MB

^