ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Representants de l'Àrea de Medi Ambient de Cabrils visiten Canet per conèixer el sistema de recollida 'Porta a Porta'
PUBLICAT Divendres, 18.06.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Visita àrea Medi Ambient AJ Cabrils PAP

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cabrils, Pere Sáez i la tècnica de l'àrea han visitat Canet de Mar per conèixer de primera mà l'experiència del nostre municipi sobre el procés d'implementació procés d'implantació, el funcionament, la resposta ciutadana i els resultats obtinguts en el sistema de recollida selectiva porta a porta.

Els representants de Cabrils, s'han reunit aquest dijous 17 de juny amb el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Canet de Mar, Josep Maria Masvidal i amb la tècnica de l'àrea, Helena Estevan.

L'Ajuntament de Cabrils no ha estat l'únic que, en els últims anys, s'ha interessat per conèixer el sistema que utilitza la nostra vila per recollir els residus. Aquest passat mes de març de 2021, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ens va visitar per informar-se sobre el model Porta a Porta. Representants de l'Ajuntament de La Garriga es van reunir amb l'Àrea de Medi Ambient de Canet per conèixer la nostra experiència el passat 2019. Un any abans, una delegació de Menorca també va visitar Canet per conèixer millor el sistema. L'any 2016 ho va fer l'Ajuntament de Calonge, el juny de 2012 es va rebre la visita d'una delegació d'Euskadi. L'any 2007 la Xunta de Galícia també es va interessar pel nostre model, igual que ho van fer l'any 2005 delegacions de les illes d'Eivissa i Formentera.

^