ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Torna el concurs de Teatre Pedracastell el dissabte 17 d'abril a l'envelat de Vil·la Flora
PUBLICAT Divendres, 09.04.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
el centru logo

Cinc representacions conformen el programa de la 47ena edició del Concurs de Teatre Pedracastell que l'any passat no es va poder celebrar a causa de la Covid.
La novetat d'aquest any és que es poden adquirir les entrades per internet a la plataforma Entreapolis i també es posa en marxa una aplicació nova pel mòbil on podeu consultar el programa: https://ofiboox.com/ofi/elcentrucanet


Després d'un any pràcticament sense activitat torna el teatre a Canet. Si no hi ha cap contratemps d'última hora, el proper dissabte 17 d'abril començarà la 47ena edició del Concurs de Teatre Amateur Premi Pedracastell. Seran 5 representacions en total i es faran a l'envelat de Vil·la Flora a les 6 de la tarda. 

Des de l'entitat El Centru i l'Ajuntament s'ha treballat per garantir totes les mesures de seguretat i respecte d'aforament que requereix la situació pandèmica actual. Per aquest motiu s'ha posat en marxa la venda d'entrades a través del portal d'internet ENTRÀPOLIS (https://www.entrapolis.com/organitzador/associacio-artistica-teatral-el-centru-de-canet-de-mar). Per tal d'evitar aglomeracions i cues, es recomana adquirir les entrades anticipadament a través d'aquest canal.

De totes maneres, també hi ha l'opció de fer reserves mitjançant missatge de WhatsApp al telèfon d'El Centru 606990851 indicant el nom i el número d'entrades sol·licitades. I el dia de la representació hi haurà venda a la taquilla per aquells que no tinguin accés als canals digitals o els que s'hagin decidit a última hora.

Una altra novetat és l'aplicació pel mòbil d'El Centru. És una aplicació que s'obre a través d'internet i per tant no consumeix memòria del telèfon. Cal obrir l'enllaç https://ofiboox.com/ofi/elcentrucanet i un cop obert, en les opcions del navegador s'ha de seleccionar “instal·lar aplicació” (o quelcom similar en funció del model de mòbil). A través d'aquesta aplicació podreu consultar la informació del concurs, comprar entrades, accedir a les xarxes socials d'El Centru i rebre notificacions. 

concurs teatre pedracastell

concurs teatre pedracastell

Fitxer: Teatre_pedracastell.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 4.84 MB


 
 
^