ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Jornades de portes obertes a l'EBM El Palauet de Canet de Mar
Els dies 24 i 25 d'abril l'EBM El Palauet obrirà les portes per atendre aquelles famílies que vulguin visitar el centre i conèixer el projecte educatiu.
PUBLICAT Dijous, 08.04.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Portada portes obertes

Els dies 24 i 25 d'abril, l'Escola Bressol Municipal El Palauet de Canet de Mar obrirà les portes de les seves instal·lacions per tal de poder mostrar el centre a totes les famílies que desitgin veure l'escola presencialment i informar-se de primera mà sobre el projecte educatiu de l'EBM El Palauet i el procés de preinscripció.

destacat ebmpalauet

Per tal de poder complir amb totes les mesures sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19, caldrà concertar cita prèvia amb l'escola per poder participar de les portes obertes d'aquest any. Les portes obertes es duran a terme en horari de matí i podeu sol·licitar cita a través del telèfon 937943770 (en horari lectiu) o enviant un correu electrònic a l'adreça canet.elpalauet@canetdemar.cat.

Amb les famílies que sol·licitin participar presencialment de les portes obertes, s'organitzaran diferents torns de visita formats per grups reduïts. En tot moment es garantirà el compliment de totes les mesures preventives necessàries com la distància, el rentatge de mans amb gel hidroalcohòlic i caldrà portar la mascareta degudament col·locada tapant nas i boca.

La visita a les instal·lacions es realitzarà de forma limitada i s'utilitzarà al màxim possible els espais exteriors.

Tanmateix, també es pot dur a terme una visita virtual a les instal·lacions i conèixer el projecte educatiu d' El Palauet a través d'aquest vídeo de presentació que ha preparat l'equip de l'escola bressol:

Recordem que el període de presentació de sol·licituds de preinscripció serà del 10 al 21 de maig.

Cartell portes obertes

Cartell portes obertes EBM 2021

Cartell portes obertes EBM 2021

Fitxer: cartell_portes_obertes.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.85 MB

^