ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Visita institucional del delegat del Govern de la Generalitat, Juli Fernàndez a Canet de Mar
PUBLICAT Dilluns, 08.03.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

foto institucional visita delegat govern, Juli FernàndezEl delegat del Govern de la Generalitat, Juli Fernàndez s'ha reunit, aquest dilluns 8 de març al matí, amb una representació de l'Equip de Govern Municipal de Canet de Mar formada per l'alcaldessa, Blanca Arbell i els regidors Pere Xirau, Lluís Llovet i Josep Maria Masvidal.

L'alcaldessa i els regidors presents han volgut agrair personalment l'ajuda constant, personal i directa que Fernàndez els ha donat des de l'inici de la pandèmia sanitària de la COVID-19. L'alcaldessa i el regidor de Sanitat han destacat la gran tasca informativa, l'ajuda i la predisposició personal que Fernàndez ha tingut amb l'Ajuntament al llarg d'aquest últim any.

Destacat Juli Fernàndez

En aquest sentit, el delegat del Govern ha volgut destacar la gran importància de mantenir els ajuntaments degudament informats en temps de pandèmia i ha explicat que, per aquest motiu, el seu equip va voler prioritzar un contacte directe a través de canals de difusió com Whatsapp per tal d'assegurar que el missatge i/o la informació arribava a tots els alcaldes i a totes les alcaldesses de la zona.

Durant la trobada, també s'ha posat sobre la taula el tema de seguretat ciutadana. En concret, l'alcaldessa Blanca Arbell ha demanat més suport i que s'endureixin les penes a aquelles persones que cometen delictes contra el patrimoni, d'entre d'altres.

La trobada ha acabat amb la tradicional fotografia institucional i amb l'entrega d'obsequis.

visita delegat govern

^