ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Ajuntament fa inspeccions a les terrasses del municipi davant l´augment de casos de COVID-19
La Policia Local i Serveis Tècnics han inspeccionat un total de 29 terrasses
PUBLICAT Dijous, 04.03.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Arxiu riera sant domènechEl passat dimecres 24 de febrer i el divendres 26 de febrer, la Policia Local de canet de Mar i responsables de l’Àrea de Serveis Tècnics de l’Ajuntament van dur a terme una inspecció conjunta als diferents establiments de restauració amb autorització d’ocupació de la via pública per a ús de terrassa, per tal de verificar el compliment de les mesures i restriccions de seguretat en matèria de terrasses que hi ha actualment vigents per evitar la propagació de la COVID-19.

Aquesta campanya d’inspeccions va venir motivades davant l’augment sobtat de casos positius de COVID-19 al nostre municipi i perquè es va detectar que hi havia un seguit d’establiments que no complia amb el distanciament de seguretat entre les taules.

destacat terrasses inspecció

Durant aquesta campanya, s’han inspeccionat un total de 29 terrasses. D’aquestes, 17 estaven obertes i 12 estaven tancades en el moment de la inspecció. 

De les 17 terrasses obertes, només 7 complien al 100% amb les mesures i restriccions indicades des del PROCICAT. Les altres 10 presentaven algun incompliment.

En aquest sentit, cal destacar les següents dades:

  • 2 terrasses tenien col·locades més taules de les autoritzades.
  • 4 terrasses incomplien la distància mínima de seguretat entre les taules. 
  • 4 terrasses ho incomplien tot.
^