ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Bons resultats al segon trimestre del curs de l'Escola d'Adults de Canet
PUBLICAT Dilluns, 01.03.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

escola adults tallerEl passat 4 de febrer va finalitzar amb èxit el segon trimestre del curs 2020  - 21 de l'Escola d'Adults Maria Saus. S'han realitzat els cursos de Català Bàsic inicial, primer i segon nivell, així com els de Castellà primer i segon nivell, tots ells amb una alta assistència, malgrat el curs tan complicat que ens ha tocat viure. L'alumnat ha assolit els coneixements i ha rebut el certificat d'aprofitament. Un total de 72 alumnes han participat en aquests cursos.

Aquest tercer trimestre comença amb la continuïtat dels cursos iniciats a l'octubre, els iniciats al gener i l'arribada de noves formacions, que permeten donar cabuda a la major part de les demandes i necessitats educatives que arriben a l'escola.

destacat escola adults

Com a novetat d'aquest curs, s'han engegat uns Tallers de gestió d'emocions, on aprenem a posar nom a les coses que ens passen, a observar com ens relacionem, a buscar solucions internes i a responsabilitzar-nos de les accions i decisions que prenem. És un espai on compartim, on descobrim, on ens divertim, alhora que ens anem coneixent cada dia una mica més. Una parada en el nostre dia a dia per retrobar-nos amb qui som, amb la nostra essència més pura.

Des de l'Escola d'Adults Maria Saus continuem agraint l'esforç, constància i perseverança de totes les persones implicades en aquest projecte.

^