ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El ple aprova l´adjudicació de la concessió de l´explotació del mòdul del passeig marítim
PUBLICAT Divendres, 26.02.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

captura pleEn el darrer ple ordinari, celebrat el passat dijous 25 de febrer, l'Ajuntament de Canet de Mar va aprovar l'adjudicació de la concessió de l'explotació del mòdul de servei ubicat al passeig marítim de Canet de Mar.

En aquest punt, es va aprovar definitivament l'adjudicació de l'explotació d'aquest mòdul d'obra ubicat al passeig marítim de Canet de Mar fins al 9 de maig de l'any 2031. En la seva intervenció, el regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet va explicar que una de les demandes que es va fer als interessats va consistir en la instal·lació de plaques solars tèrmiques per a l'aigua caleta sanitària al mòdul de servei i que poguessin oferir servei de connexió wifi de manera gratuïta als usuaris de la guingueta.

Llovet també va explicar que l'empresa adjudicatària de la concessió d'aquest mòdul restarà obligada a pagar a l'Ajuntament un cànon anual de 24.000 euros fins a la finalització de la concessió.

L'adjudicació va quedar aprovada per 16 vots a favor (Esquerra Republicana, Canetencs Independents, Som Canet, PSC – Units, Junts per Canet, Primàries Canet de Mar i Canet i Tu) i 1 vot en contra (CUP).

En el seu torn d'intervenció, el regidor Andreu Graupera va assegurar que la seva formació va votar en contra perquè "no és el model que ens agrada pel poble", ja que des de la CUP es creu que aquest "hauria de ser un espai recuperat per dedicar-lo a associacions, casals o en l'àmbit popular".

Des del PSC, la regidora Sílvia Tamayo va assegurar que "ja és necessària la posada en marxa d'aquest espai" i ha preguntat a l'equip de govern a què es deu que l'Ajuntament hagi de pagar 29.712,82 euros. En aquest sentit, el regidor Lluís Llovet ha respost que aquest càrrec respon a obres i reposició de material sostret que cal fer a la guingueta a causa d'actes vandàlics que s'han produït un cop va sortir la licitació.

Des de Junts per Canet, el regidor Josep Antoni Massagué va afirmar que "podem estar d'enhorabona vistes les 6 propostes que es van presentar", ja que a l'anterior convocatòria no es va presentar cap proposta. Massagué assegura, però que la disparitat econòmica de les propostes crida l'atenció.

El regidor de Primàries Canet de Mar, Jordi Castellà va assegurar que aquest serà un equipament turístic molt important pel passeig marítim i va desitjar que aquest estiu ja estigui en funcionament.

En aquest ple, també es va aprovar per unanimitat el compte general de l'any 2019,l'acta corresponent a les operacions de delimitació amb el terme municipal de Sant Cebrià de Vallalta i les modificacions del projecte de rehabilitació del Centru i del contracte de l'Odèon.

En aquests dos últims punts, el regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet va destacar que el projecte inicial de rehabilitació de la sala d'espectacles de l'antic centre parroquial no contemplava la millora d'alguns aspectes que ara s'ha vist que eren molt necessaris. Entre ells, en va destacar la climatització del local i el tractament ignífug d'alguns elements de la Sala.

En el seu torn d'intervenció, el regidor de Junts per Canet, Josep Antoni Massagué va destacar que aquests aspectes es podrien haver tingut en compte abans.

Des de Canet i Tu, la regidora Gemma Bosch va mostrar la seva preocupació i va preguntar al regidor d'Uranisme si és probable que apareguin altres problemes similars.

MÉS INFORMACIÓ NOTÍCIA | El Ple Canet rebutja “l´informe tècnic d´estratègia d´actuació en el Maresme” presentat per l´Estat espanyol i aprova una moció en suport a morir dignament

VÍDEO | Ple ordinari del passat 25 de febrer de 2021

^