ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Han finalitzat les obres del carrer Clausell
PUBLICAT Dilluns, 08.02.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Obres carrer clausell acabades

Aquest mes de febrer han finalitzat les obres de millora i renovació integral del carrer Clausell de Canet de Mar. Les obres, que van començar el passat mes d'agost, han quedat enllestides un mes abans del que estava previst.

obres clausell 1Aquest dilluns 8 de febrer, el regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet, l'Interventor municipal i personal tècnic de l'Àrea d'Urbanisme han dut a terme la recepció de l'obra.

Per una banda, l'actuació ha consistit a renovar totalment les canonades d'aigua per tal de poder separar, en dos trams diferenciats, la xarxa de recollida d'aigües pluvials i la xarxa d'aigües residuals. En aquest sentit, també s'ha canviat la xarxa d'aigua potable que encara era de fibrociment (amiant). I, per altra banda, també s'ha dut a terme una tasca de renovació total de la part superior i visible del carrer que permetrà als vianants poder gaudir de voreres més amples i dues zones espaioses amb bancs per poder descansar ubicades a les confluències d'aquest carrer amb els carrers Pirineus i Cadí, dues zones sense sortida de vehicles.

L' Ajuntament de Canet de Mar va adjudicar les obres a l'empresa COYNSA-2.000 per un import de 535.000€ .

Banc obres clausell

Durant la recepció, el regidor d'Urbanisme Lluís Llovet ha destacat que aquestes obres eren totalment necessàries, ja que feia molt de temps que ningú feia tasques de millora en aquesta zona. També ha volgut destacar que les zones de descans fan que caminar per aquest carrer sigui molt més agradable.

^